weremczuk auditker menu

MAJA

Csonthéjas, vagy ipari alma betakarításra

timing
Vonóerő igény:

35 LE

fields
Terület teljesítmény:

1,5 - 1,7 Ha / nap

kezelo_szemelyzet
Kezelő személyzet:

4

distance
Ciklus távolság:

4,5 - 7 m

Weremczuk maja automata 6 méter

Ha csonthéjas vagy ipari alma betakarítás, akkor a Weremczuk Maja

Ha nem áll rendelkezésére elég munkaerő, akkor csak is a Weremczuk Maja Automatic!

A Maja Automatic-oz az Auditker a gyártó céggel közösen fejlesztette, tökéletesítette 2 évig a piacra dobás előtt, figyelembe véve a magyarországi meggy, szilva és ipari alma gyümölcsösök szerkezetét, termésmennyiségét, begyűjtési módját. Ennek köszönhetően 4,5 – 7 m sortávolságú 2 – 5 m tőtávolságú gyümölcsösökben tud dolgozni. M10, M30 rekeszekbe, hagyományos fa vagy a modernebb és nagyobb műanyag tartálykonténerekbe, illetve „BigBag” zsákba is képes begyűjteni a termést. De ismerik a mondást, amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is így a 200 literes hordó vagy egy IBC tartály megtöltése sem okoz neki problémát. Arról nem is beszélve, hogy speciálisan kialakított és íves ponyvarendszere délután is ugyanolyan fürgén dolgozik, mint délelőtt és nagy méretű hidraulikus hűtőrendszerének köszönhetően nem hűsöl fél óránként hosszú cigarettaszünetekkel egybekötve.

A Weremczuk Felix pedig az előbbi előnyökön kívül intenzív meggyesekben, vagy szilvásban de folyamatos üzemben képes betakarítani a termést minimális csorgási, sérülési veszteséggel.

A legszorgalmasabb gyümölcsbetakarító

A kifejezetten magyar igényekhez fejlesztett automata meggy betakarító gép minimális emberi erő szükséglet mellett képes akár 60-80 fát is lerázni egy óra alatt. Weremczuk Maja a legszorgalmasabb meggyrázó. A kifejezetten magyar igényekhez fejlesztett automata meggy betakarító gép minimális emberi erő szükséglet mellett képes akár 60-80 fát is lerázni egy óra alatt, így a hazánkat is egyre inkább sújtó krónikus munkaerőhiány egyik jelentős gyógyírja lehet.

Hogyan kerül „MAJA” a gyümölcsösbe? Nem is akárhová, hanem éppen Magyarországra, ahol köztudott, hogy betakarításkor nem minden gyümölcsültetvényben lehet alkalmazni rázógépeket, mert jellemzően hazánkban a fák vastagabb törzse ezt nem teszi lehetővé. Itt kerül „MAJA” a képbe, amit nevezhetünk egyszerűen hatékony megoldásnak is, de természetesen ennél sokkal többről van szó.

Lássuk tehát!

Fókuszban a MAJA hajlított ponyvás gyümölcsrázógép

Mit szólna hozzá, ha egy olyan lehetőséget tudnánk mutatni, ami nem csupán a tizedére csökkenti a betakarítási időt, számos munkafolyamatot automatizál, s emellett a gyümölcs minőségét megőrzi, sőt a fát is kíméli?

Most végre bátran kijelenthetjük, megérkezett egy olyan elérhető áru meggyrázó gép a lengyel Weremczuk gyárból, ami képes megreformálni a hazai gyümölcs betakarítást.

Nem lehet gond többé, ha Önnek idősebb meggy, szilva ültetvénye van, a MAJA gyümölcsrázógépet pontosan ilyen körülményekre fejlesztették ki.

Mi, akik ebben az országban élünk, pontosan tudjuk, a magyar gyümölcsnek nincsen párja. Az Auditker Kft. szívügyének tekinti a hazai gyümölcstermesztés hatékonyabbá tételével a magyar gazdák versenyképességének megőrzését. Nekik köszönhető, hogy egy ilyen technikai újítást jelentő gép az idei évtől nálunk is megjelenhet. Az Auditker Kft. és a Weremczuk vállalat közös projekt keretében fejlesztették a MAJA rázógépeket kifejezetten a magyarországi körülményekre.

Íme a magyar ültetvényekhez fejlesztett adaptáció

Az Auditker Kft. nem csupán azt tartja szem előtt, hogy jó minőségű import gépekkel lássa el a magyarországi termelőket, hanem a hazai körülményekhez igazított, az itteni termesztési szokásokhoz leginkább használható speciális finomításokkal és fejlesztésekkel adaptálja eszközeit. Így született meg a MAJA gyümölcsrázógép magyar változata, amelyet a vastag, akár 30 cm-es törzsű gyümölcsösökben is bátran ajánlanak.

AUTOMATIC hajlított ponyvás gyümölcsrázógép

A lengyel Weremczuk MAJA automatic a sorozat legújabb modellje, amely magában foglalja a tisztítóegységet, így a rázást követően a gyümölcs a szalagról már tisztított állapotban közvetlenül a rekeszekbe kerül, készen arra, hogy eljusson a vevőhöz. A hajlított ponyvaszerkezetnek köszönhetően a gyümölcs a ponyvára érve kevésbé sérül, ütődés mentes lesz, a szinte 100%-os rázás mellett egy nagyon jó minőségű, tiszta terméket produkál.

Az eddig ismert meggyrázók kiszolgálásához legalább 8 emberre volt szükség, ezzel szemben a Maja automatic mellé elég 3 munkás plusz a traktoros.A legújabb már elérhető távirányítású traktor technikával a traktoros egyidejűleg lehet a rázómester is a rázógépre szerelt kamerának köszönhetően. Egy óra alatt 60-80 fa rázására képes, így az egységgel körülbelül 0,5-0,7 hektár terület betakarítása valósítható meg naponta. A gép a tisztítást követően M 10-es rekeszekbe gyűjti a gyümölcsöt, ugyanakkor alapfelszereltségként rendelkezik hidraulikus konténerkezelő rendszerrel, ami megkönnyíti a feldolgozó ipar kiszolgálását.

A MAJA többi tagjához hasonlóan ennek a gépnek szintén 35 LE a vonóerőigénye. Az erős és masszív kivitelű gép jól manőverezhető, a hátsó forgó kerekek a traktor kabinjából kormányozhatóak. A rázóegység önállóan is állítható, az üzemeltetési finomhangolás pedig tovább fokozza a gép az ültetvény fáihoz való alkalmazkodását.

Tudja, mi a legfontosabb a fent felsoroltakon túl?

Amellett, hogy a gép megannyi pozitív paraméterével a gyümölcstermesztés egyik leghatékonyabb eszköze lehet, az ára szintén meggyőző lesz. Nem árulunk el titkot ezzel, de a hasonló tudású gyümölcsrázógépek árának közel a fele lesz.

„Hiszem, ha látom”- mondhatják sokan. Tegyen egy próbát, és higgyen a szemének!

A prémium kategóriát képviselő Weremczuk MAJA névre keresztelt gyümölcsrázógép, mint ahogy azt a név is sugallja, egy igazán szorgalmas betakarítógép. Az eszköz nagyszerűsége abban rejlik, hogy minimális emberi erő szükséglet mellett képes akár 60-80 fát is lerázni egy óra alatt. A vibrációs elven működő kar a fa törzsét átkarolva károsodás nélkül rázza le a gyümölcsöt, ami a kocsányától elválva a lombkorona alatt kihúzott ponyvára kerül. A visszacsévélés után a gyümölcs a futószalagra jut, majd továbbítódik a rekeszekbe.

Weremczuk Maja Automatic

Ponyva szélesség (m) 4-5-6
Teljesítmény (fa/perc) 0,5-1
Teljesítmény igény (LE) 35
Platform kapacitás (kg) 500
Törzsátmérő maximum (cm) 30
Kezelőszemélyzet szükséglet (Fő) 4
Ponyvakitolás hidraulikus
Ponyvatípus sík

Weremczuk Maja Automatic Arched

Ponyva szélesség (m) 4-5-6
Teljesítmény (fa/perc) 0,5-1
Teljesítmény igény (LE) 35
Platform kapacitás (kg) 500
Törzsátmérő maximum (cm) 30
Kezelőszemélyzet szükséglet (Fő) 4
Ponyvakitolás hidraulikus
Ponyvatípus hajlított

Weremczuk Maja Standard

Ponyva szélesség (m) 4-5-6
Teljesítmény (fa/perc) 1-1,5
Teljesítmény igény (LE) 35
Platform kapacitás (kg) 500
Törzsátmérő maximum (cm) 25
Kezelőszemélyzet szükséglet (Fő) 6-8
Ponyvakitolás kézi
Ponyvatípus sík

Cseresznye-, meggy- , szilva és ipari alma rázógép

A legújabb MAJA gyümölcsrázógép automatikus kitolású ponyvával. Elérhető sík, illetve hajlított ponyvás kivitelben is. Bármilyen sortávval rendelkező ültetvényben tökéletesen alkalmazható. A gép közel 100%-os betakarítási hatékonyságot és a betakarított gyümölcsök kiváló minőségét garantálja, továbbá megoldást nyújt mogyoró, mandula és ipari almához is.

A gép működési elve, hogy egy rázókaron elhelyezett rázófej a fa törzsén keresztül lerázza a gyümölcsöt a fáról a lomb alá kihajtott ponyvára. Miután a hidraulikus hajtású henger behúzta a ponyvát, a gyümölcs a szállítószalagra kerül, amelyről továbbjut a bordás átrakó szalagra.

A szalag keresztülviszi a termést egy tisztító egységen, mely kifújja a rendszerből a faleveleket és apró gallyakat. Az eddig ismert meggyrázók kiszolgálásához legalább 8 emberre volt szükség, ezzel szemben a Maja automatic mellé elég 3 munkás plusz a traktoros.A legújabb már elérhető távirányítású traktor technikával a traktoros egyidejűleg lehet a rázómester is a rázógépre szerelt kamerának köszönhetően. Egy óra alatt 60-80 fa rázására képes, így az egységgel körülbelül 0,5-0,7 hektár terület betakarítása valósítható meg naponta. A gép a tisztítást követően M 10-es rekeszekbe gyűjti a gyümölcsöt, ugyanakkor alapfelszereltségként rendelkezik hidraulikus konténerkezelő rendszerrel, ami megkönnyíti a feldolgozó ipar kiszolgálását.

A MAJA többi tagjához hasonlóan ennek a gépnek szintén 35 LE a vonóerőigénye. Az erős és masszív kivitelű gép jól manőverezhető, a hátsó forgó kerekek a traktor kabinjából kormányozhatóak. A rázóegység önállóan is állítható, az üzemeltetési finomhangolás pedig tovább fokozza a gép az ültetvény fáihoz való alkalmazkodását.

MAJA AUTOMATIC előnyei:

- állítható behúzó szerkezet

- mozgatható toronyoszlop

- speciális csere ponyvák a növelt hatékonyságért

- tökéletes ponyvatakarás minden oldalról

- állítható, széles törzsbefogó fej

- kiegészítő felépítmény az Ön igényeire szabva

play

Videó lejátszása

Tekintse meg a géphez tartozó referencia pontjainkat

Mór
Weremczuk Maja Felix-Z

ÜZLETKÖTŐ
Vuity Kornél

TELEFONSZÁMA
+36 30 819 0420

Balkány
Weremczuk Maja Automatic

ÜZLETKÖTŐ
Czine Zoltán

TELEFONSZÁMA
+36 30 336 2584

Kakucs
Weremczuk Maja Automatic

ÜZLETKÖTŐ
Bozsik Mihály

TELEFONSZÁMA
+36 20 525 5002

Nagykanizsa
Weremczuk Maja Automatic

ÜZLETKÖTŐ
Vuity Kornél

TELEFONSZÁMA
+36 30 819 0420

Weremczuk Maja Automatic Prospektus
Megtekintés

Lépjen velünk kapcsolatba!
Kapcsolat
pageup